"Пристібнув, щоб не поїхала до мами": Бідняков захопив рідкісним фото підрослої доньки

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 18:06

Дівчинка приїхала до тата на літні канікули

Відомий український телеведучий Андрій Бедняков, який показав, як виглядав у дитинстві, поділився з шанувальниками радісною новиною – до нього в гості приїхала дочка Ксенія. Через війну вона разом із мамою та молодшим братом змушена зараз жити у США.

На своїй сторінці в Insta-stories шоумен опублікував кадр із донькою, яка помітно підросла. Бідняков пожартував, що пристібнув її в автомобілі, щоб вона не втекла назад до мами.

На фотографії 8-річна Ксенія позує на задньому сидінні автомобіля у сірій футболці-туніці та стильній бейсболці. Дівчинка сидить у навушниках, а на руках у неї видніються браслети.

Андрій Бідняков показав 8-річну дочку

Український телеведучий також опублікував зворушливе відео на тлі заходу сонця, на якому обіймає і цілує доньку. Бідняков зазначив, що він як бабуся, до якої приїжджають на літні канікули. Анастасія Короткова (дружина Біднякова) першою відреагувала на ролик, написавши коментар: "Мої котики".

"Телеграф" писав раніше, де живуть дочки Віри Брежнєвої. Ми дізналися, чим зараз займаються дівчата та як вони виглядають.