Таємна російська любов Джонні Деппа "запізнилася" на 30 років: як виглядав актор у молодості і як виглядає вона сама (фото)

Читать на русском
Автор
1116
Джонні Депп вже кілька років знайомий із росіянкою Юлією Власовою Новина оновлена 18 липня 2024, 11:12
Джонні Депп вже кілька років знайомий із росіянкою Юлією Власовою. Фото Getty Images, колаж "Телеграфу"

Ходять чутки, що у цієї парочки "вільні" відносини

В останні дні в західних ЗМІ активно обговорюють таємне кохання Джонні Деппа. Подейкують, що обраницею 61-річного голлівудського актора стала 28-річна російська модель Юлія Власова, яка мешкає у Чехії.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, хто вона та як виглядає. Також ми покажемо, як виглядав Джонні Депп приблизно у тому віці, що зараз його таємна російська коханка.

Що відомо про роман Деппа та Власової

За даними західних таблоїдів, голлівудський актор та російська модель познайомилися кілька років тому на кінофестивалі у Чехії. Нещодавно, 11 липня, парочку помітили разом на вертолітному майданчику у Лондоні. Після цього з’явилася інформація про те, що Депп і Власова мають вільні відносини ось уже кілька років.

Джонні Депп та Юлія Власова
Фото: https://www.instagram.com/johnnydeppchile2023/

Їх час від часу бачили разом у різних місцях, проте ні він, ні вона не підтверджують свій роман. Щоправда, одне спільне фото із Джонні Деппом Юлія Власова таки опублікувала у мережі. На ньому видно, як вони поклали руки на коліна один одному. А характерне тату на руці видає, що то був саме Депп.

Власова, Депп

Як виглядає Юлія Власова

Відомо, що Юлія Власова народилася у маленькому містечку в Росії, навчалася в університеті міжнародних відносин в Москві та має свій бізнес у Чехії. Так, за даними ЗМІ, дівчина має свій салон краси в Празі.

Юлія Власова
Фото: https://www.instagram.com/im__iuliia/

Судячи з кадрів в Instagram, Юлія Власова має силіконові груди, любить люксові бренди, багато подорожує та робить гарячі фотосесії.

Юлія Власова, Джонні Депп
Фото: https://www.instagram.com/im__iuliia/
Джонні Депп коханка Юлія Власова
Фото: https://www.instagram.com/im__iuliia/

Як виглядав Джонні Депп у віці Власової

У віці Юлії Власової Джонні Депп активно будував акторську кар’єру. Наприкінці 80-х і на початку 90-х виходили перші фільми з його участю, які принесли йому першу впізнаваність. Багато хто пам’ятає стрічки "Едвард Руки-Ножиці" та "Плакса" 1990 року, "Дев’ята брама" та "Сонна Лощина" 1999 року. Треба сказати, що тоді Джонні Депп був справжнім красенем і серцеїдом.

молодий Джонні Депп
Джонні Депп у 1990 році. Фото: Getty Images
Джонні Депп фільми
Джонні Депп у 1999 році. Фото: Getty Images
Джонні Депп молодий
Джонні Депп у 1999 році. Фото: Getty Images
Джонні Депп у молодості
Джонні Депп у 2000 році. Фото: Getty Images
Джонні Депп у 2006 році
Джонні Депп у 2006 році. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, екс-дружина київського "наркобарона" Чернецького Інна Воронова показала гаряче відео із новим чоловіком. Схоже, дівчина вийшла заміж за нового обранця.