Відому українську блогерку "обікрали" на пошті на кругленьку суму: що відомо про інцидент

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 12:55

У дівчини зникла велика сума

Популярна інстаграм-блогерка Дар'я Пазюк, більш відома як Баба Даша, поділилась зі своїми читачами прикрим інцидентом. За словами дівчини, її обікрав один зі співробітників пошти.

Блогерка розповіла в інстаграмі, що її чоловік повинен був забрати накладені платежі з "Нової пошти". Йдеться про суму в 200 тисяч гривень. Однак співробітник пошти сказав, що гроші вже забрали в іншому місті. Виявилось, що кошти привласнив працівник цієї компанії і його вже знайшли.

"На "Новій пошті" лежали наші гроші — накладені платежі. Сума — 200 тисяч гривень. Прийшов Саша забирати, а йому кажуть, що він отримав їх у Житомирі. Як виявилось цей співробітник обікрав багато людей, не тільки нас", — поділилась дівчина.

Бабу Дашу обікрали на пошті, Фото: Інстаграм Баби Даші

Також Даша поскаржилась на те, що у неї щоразу вимагають певні документи на пошті, які потрібно додатково оплачувати. Водночас грошей поки не віддають.

"Цього співробітника вже знайшли та арештували, але все одно все стоїть на місці. Вони кожен раз кажуть нам, що потрібен якийсь додатковий документ. Вже нам сказали, що в нотаріуса потрібно зробити засвідчену претензію. Для клієнта — це максимально неприємно", — розповіла блогерка.

Баба Даша не може повернути вкрадені кошти, Фото: Інстаграм Баби Даші

Раніше "Телеграф" писав про блогерку Антоніну, яка нарешті заговорила. Вона пояснила, чому тривалий час мовчала.