Залужний змінив військовий піксель на діловий костюм і тепер його не впізнати: як він виглядає зараз (фото)

Читать на русском
Автор
545
Валерій Залужний зустрів Володимира Зеленського у Британії 18 липня 2024 року Новина оновлена 18 липня 2024, 13:38
Валерій Залужний зустрів Володимира Зеленського у Британії 18 липня 2024 року. Фото Колаж Телеграф/facebook.com/vzaluzhnyi

51-річний "залізний генерал" кардинально змінив образ

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого заслужено прозвали "залізним генералом", сьогодні зустрів президента Володимира Зеленського як посол України у Великій Британії. Тепер в ексглавкомі складно впізнати ту людину, яка запам’яталася українцям у військовій формі.

На офіційному акаунті Зеленського в Телеграм з’явилися фото з аеропорту. На них Валерій Залужний одягнений у суворому діловому костюмі.

Свій образ колишній головнокомандувач ЗСУ доповнив синьою краваткою та чорними лакованими туфлями. Зазначимо, що це не перший вихід Залужного на публіку у дипломатичному стилі.

Володимир зеленський валерій залужний
Фото: Телеграм Zelenskiy/Official
валерій залужний
Фото: Телеграм Zelenskiy/Official

11 липня "залізний генерал" виклав фото, на якому позує у темно-синьому костюмі, білій сорочці та синій краватці у білий горошок.

валерій залужний
Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

"Телеграф" пропонує згадати, яким був Валерій Залужний до того, як стати послом в Англії. На першому фото, опублікованому нижче, колишній головком України обіймає свою дружину Олену. Тут вона також у військовій формі. Раніше Валерій Залужний зробив селфі разом із коханою.

валерій залужний олена залужна
Фото: facebook.com/vzaluzhnyi
Валерій Залужний
Валерій Залужний вшановує пам’ять загиблого воїна. Фото: facebook.com/vzaluzhnyi
олександр сирський валерій залужний
Залужний разом із нинішнім головкомом ЗСУ Олександром Сирським. Фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Нагадаємо, що 8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Залужного та призначив на його місце Олександра Сирського. А 7 березня Зеленський погодив кандидатуру колишнього головнокомандувача ЗСУ на посаду посла України у Великій Британії.

Якийсь час Залужний навчався в Дипломатичній академії, що є звичайною практикою при підготовці до роботи послом. Імовірно в липні ексглавком поїхав до Лондона.