На конкурсі "Міс Всесвіт Україна 2024" перемогла 20-річна красуня з Одеси: що про неї відомо, фото

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 15:57

Конкурс краси виграла одеситка

Днями відбувся фінал конкурсу "Міс Всесвіт Україна 2024", який проводили онлайн. Творці вже оголосили, хто переміг і поїде представляти Україну на міжнародний конкурс Miss Universe у Мексику.

Організатори повідомили в інстаграмі, що відбір тривав кілька місяців. У ньому брали участь, у тому числі одружені, розлучені та жінки, які мають дітей. А переможницею "Міс Всесвіт Україна 2024" стала одеситка Аліна Пономаренко. Вона вразила творців конкурсу найбільше.

Водночас організатори зазначили, що цього року не проводили розважальних заходів на конкурсі, оскільки вважають це зараз недоречним. Натомість головною метою є нагадати світовій спільноті про війну, розпочату Росією проти України.

"У такі складні і темні для нашої країни часи, ми не вважаємо доречним робити заходи розважального характеру. Проте наша мета — нагадати світові про Україну та неприпустимість повномасштабного вторгнення рф до нашої держави", — написали творці.

"Міс Всесвіт Україна 2024" виграла одеситка Аліна Пономаренко

Що відомо про Аліну Пономаренко

Дівчина родом із Одеси. Зараз їй 20 років. Вона навчалась в Одеській юридичній академії за спеціальністю "Міжнародна юстиція та право".

Переможниця конкурсу протягом багатьох років працювала моделлю. У 2023 році Пономаренко перемогла на конкурсі "Міс Одеса" та увійшла в десятку найкращих на міжнародному конкурсі Miss Supertalent-2023 в Південній Кореї.

Також одеситка є авторкою ініціативи "Дерево любові", в межах якої допомагають людям літнього віку в Одесі. Об'єднавшись з небайдужими, Аліна забезпечує бабусь та дідусів медикаментами, продуктами та іншими речами.

До того ж відомо, що влітку 2022 року Пономаренко отримала пропозицію від загадкового обранця. Це сталося у Нью-Йорку. Дівчина відповіла згодою.

Аліні Помаренко освідчилися в 2022 році, Фото: Інстаграм Аліни Помаренко

Раніше "Телеграф" розповідав про модель plus-size, яка стала переможницею конкурсу "Міс Алабама". Її розкритикували, і до цього має стосунок російська пропаганда.