Схудлий і з сивою бородою: як змінився Потап після втечі з України (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 16:44

Артист живе за кордоном і не вважає себе зрадником

Початок повномасштабної війни Потап та його дружина Настя Каменських зустріли за кордоном – вони відпочивали в Іспанії. Спочатку кілька місяців не з’являлися в Україні, потім приїхали до Києва. А потім Настя Каменських залишилася, тоді як Потап знову втік із України.

Вже довгий час виконавець не з’являється у Києві, а публікує фото в Instagram із різних місць — то він був у Дубаї, то в Парижі, а потім хвалився студією у Барселоні. При цьому Потап заявляє, що за кордоном працює на благо України, займається благодійністю та підтримує ЗСУ.

Востаннє Потап був в ефірі українського телеканалу приблизно рік тому. Він розповідав про те, як багато вони з Настею зробили концертів і як допомагали людям. Проте українці не повірили у щирість артиста, його жорстко захейтили у мережі.

І продовжують хейтити через роки війни в Україні — практично під кожним новим постом Потапа в Instagram люди залишають гнівні коментарі про те, що він втік з України у важкі часи.

Ось що писали користувачі під відео з Потапом

Як зараз виглядає Потап

Війна в Україні триває вже третій рік. За цей час Потап був в Україні не часто і як йому вдавалося виїжджати за кордон невідомо. Однак, життя за межами України позначилося на зовнішності Потапа. На нових фото в соцмережі можна помітити, що він трохи схуд і відростив бороду — і вона сива, як у старого. Звичайно, такі зміни вигляду додали 43-річному Потапу віку.

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/
Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

До речі, на нових фото в інста-сторіс Показав, що зараз до нього в Іспанію приїхав його 15-річний син Андрій. Судячи з кадрів, вони чудово проводять час удвох.

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

Раніше "Телеграф" розповідав, що екс-дружина київського "наркобарона" Чернецького Воронова показала гаряче відео із новим чоловіком. Схоже, дівчина знову вийшла заміж.