"Я хотіла набагато більше": Соловій вперше зізналася, на що витратила 27 тис доларів Вакарчука (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 20:01

Вакарчук протягом 10 років був продюсером Соловій

Відома 31-річна українська співачка Крістіна Соловій, якій Святослав Вакарчук позичив 27 тисяч доларів, вперше розповіла, на що витратила ці кошти. Ще артистка зізналася, чи є обумовлений період, коли їй потрібно повернути борг колишньому продюсеру.

Деталями історії Крістіна Соловій поділилася у програмі "Це ніхто не дивуватиметься". В інтерв’ю співачка розповіла кілька цікавих нюансів.

За що Христина Соловій винна Вакарчуку 27 тисяч доларів

Українська виконавиця зазначила, що протягом 10 років її продюсером був Святослав Вакарчук. Але у жовтні минулого року вони розірвали співпрацю й 27 тисяч доларів — це її борг, який треба повернути артисту.

За словами Соловій, ці гроші вона витратила на свою творчість, зокрема, на записи пісень та кліпи. Після того як контракт між ними був розірваний, вона залишилася йому винна таку суму грошей.

Співачка зізналася, що в неї зараз немає таких коштів, але колишній продюсер і не ставив перед нею умову повернути все в якийсь короткочасний період. Але Христина має намір повернути борг повністю і сподівається зробити це вчасно.

Також вона подякувала Святославу Вакарчуку за допомогу, але зізналася, що хотіла від нього більшого, щоб він більше включався у творчий процес і між ними було більше комунікації.

"Я дуже вдячна йому, хоча хотіла від нього набагато більше. Я хотіла, щоб він більше включався у творчий процес і якось комунікував зі мною більше. А потім це перейшло все в якийсь кредит для мене", — зазначила Христина.

"Телеграф" писав раніше, що співачка Крістіна Соловій розповіла про нового коханого. За словами артистки, зараз вона не готова до шлюбу та материнства.