"Не знаю, як би склалося моє життя": Трінчер зі сльозами на очах згадала про батька (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 20:15

Для Ані тема, яка стосується батька, дуже болюча

Популярна українська співачка Анна Трінчер, яка засвітила стильний манікюр, розповіла трохи про свого батька. Зокрема, знаменитість зізналася, що так і не змогла добитися від рідної людини похвали та захоплення за свої успіхи у творчості.

Про це Анна розповіла у випуску програми української блогерки Тетяни Коряк (Корячки). Ця тема для співачки дуже болісна, тож вона не змогла стримати сліз.

У новому випуску Анна Трінчер розповіла, що в неї є батько, він живий й до 12 років жив із ними. А коли він пішов, вона всіляко намагалася довести, що варта називатися його донькою. З цієї причини співачка вважає, що у певному сенсі своїм успіхом вдячна саме йому.

Зі сльозами на очах співачка сказала, що не знає, як би склалося її життя, якби не батько, точніше його холодне до неї ставлення. Вона мала настільки велике бажання продемонструвати йому свій успіх, що це стало поштовхом рухатися і розвиватися далі.

Однак Трінчер визнала, що напевно ніколи не зможе щось довести батькові, адже іноді ми вимагаємо розуміння від людей, які не здатні зрозуміти. Раніше співачка також говорила про те, що в дитинстві їй не вистачало похвали та значущості в очах рідної людини.

"Телеграф" писав раніше, що співачка та блогерка Анна Трінчер показала фігуру в спідній білизні. Знаменитість зачарувала новою гарячою фотосесією.