Вгадаєте рік? Андрій Данилко показав рідкісне фото зі своєї юності

Читать на русском
Автор
Андрій Данилко поділився рідкісним кадром Новина оновлена 18 липня 2024, 20:53
Андрій Данилко поділився рідкісним кадром. Фото https://www.instagram.com/andreyyy_besttt_danilko/

Судячи з фото, співаку не більше 17-18 років

Зірка української сцени Андрій Данилко, на якого "наїхала" мовознавець Ірина Фаріон, зацікавив свою багатотисячну аудиторію архівним кадром. На ньому співак показав, як виглядав у молодості.

Поділився фотографією Андрій Данилко на своїй сторінці в Instagram. Артист поцікавився у фоловерів, чи зможуть вони відгадати, в якому році її було зроблено.

Як Андрій Данилко виглядав у молодості

Український співак опублікував кадр, на якому йому не більше 17-18 років. На знімку Андрій позує у чорному светрі, а його погляд відведений убік. Артист за допомогою геолокації натякнув шанувальникам, що фотографію було зроблено в ті роки, коли він жив у Полтаві.

Підписники одразу почали залишати у коментарях свої варіанти, сподіваючись вгадати, в якому році було зроблено кадр. До "гри" приєднався й український телеведучий Андрій Бідняков, який пожартував, що фотографію було зроблено в "рік томного погляду".

скріншот
скріншот коментарі Данилко

Артист Монатік припустив, що знімок датується 1989 роком, тобто коли майбутній зірці було 16 років. А ось Леся Нікітюк просто написала, що "це був класний рік". Більшість фоловерів також вважаюсь, що фото зроблено в часи, коли Андрію було десь 16-17 років.

скріншот
скріншот коментарі Данилко
скріншот
скріншот коментарі Данилко

"Телеграф" писав раніше, що український співак Андрій Данилко зі сцени відповіла мовознавцю Фаріону за образи через суржик. Відео відповіді опублікували у мережі глядачі концерту.