Ідеально для літа: Гейлі Бібер похвалилася манікюр із "смачними" візерунками (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 липня 2024, 22:15

Модель любить експериментувати з дизайном

Влітку хочеться створювати на нігті цікаві дизайни, щоб вони підіймали настрій і додавали яскравості образу. Натхнення для стильного манікюру можна пошукати в американської знаменитості Гейлі Бібер.

На своїй сторінці в Instagram відома модель засвітила дуже простий, але кумедний манікюр. Повторити його може будь-яка модниця.

Гейлі Бібер показала стильний манікюр на літо 2024 року

Дружина Джастіна Бібер часто демонструє підписникам оригінальні ідеї дизайнів, які здатні прикрасити будь-який look. Нещодавно вона вирішила прикрасити нігтики "смачними" візерунками.

Американська модель вибрала фруктовий дизайн із прозорою базою. На її нігтиках видніються овочі та ягоди. Така ідея виглядає досить мило та креативно, вона підійде дівчатам, які хочуть виділитися та додати оригінальності своєму образу.

Ідеї фруктового манікюру на літо 2024

Фруктовий манікюр підходить як для коротких, так і для довгих нігтів. Його можна виконати в різних стилях: від мінімалістичних акцентів до складніших і деталізованих малюнків.

Який манікюр зробити влітку

"Телеграф" писав раніше, який модний манікюр засвітила Надія Дорофєєва. Українська актриса вибрала незвичайний відтінок для літа.