Ці зачіски роблять вас на 10 років старшою: яких стрижок краще уникати (фото)

Читать на русском
Автор
591
Ці зачіски можуть старити
Ці зачіски можуть старити. Фото Freepik

Не робіть ці зачіски, щоб не виглядати старшою

Для жінок за 50 років вибір зачіски може мати значний вплив на загальний вигляд та впевненість у собі. Деякі стилі можуть додавати віку, підкреслюючи не ті риси, які хочеться показати. А раніше ми розповідали, які зачіски допоможуть жінкам за 50 виглядати молодше.

Неправильно обраний колір волосся, зачіска і стрижка може підкреслювати зморшки і приховувати всі гарні риси вашого обличчя. Про це повідомляє "Телеграф".

Жовтий блонд

Блонд — неймовірно красивий колір для волосся. Однак якщо він набуває жовтого відтінку, робить ваше обличчя значно старшим. З віком волосся втрачає природний пігмент і стає більш тонким та ламким, що часто вимагає частого фарбування. Жовтий відтінок на волоссі виглядає штучно і неохайно.

Фото: pinterest

Чорне волосся

Темне волосся може виглядати елегантно, але в зрілому віці воно має свої недоліки. Чорний колір створює різкий контраст із кольором шкіри, що підкреслює зморшки та нерівності шкіри. Крім того, чорне волосся може виглядати дуже важким та жорстким, додаючи зайвих років. Якщо ви любите темні відтінки, краще вибрати темно-коричневий або шоколадний, які виглядають м'якше та природніше.

Фото: pinterest

Довге волосся

Довге волосся часто асоціюється з молодістю та романтичністю, але після певного віку воно може створювати зворотний ефект. З віком волосся стає тоншим і менш об’ємним, і довгі пасма можуть виглядати неживими і тьмяними. Крім того, надто довге волосся може тягнути обличчя вниз, підкреслюючи зморшки та обвислість шкіри. Краще вибирати середню довжину або короткі стрижки, які надають обличчю свіжості та динамічності.

Раніше "Телеграф" розповідав, які стрижки для жінок за 40 зараз у тренді. Ми назвали стильні зачіски, які омолоджують.