Максимально красиво: Юлія Саніна засвітила трендовий манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
Юлі Саніна показала стильний манікюр
Юлі Саніна показала стильний манікюр. Фото instagram.com/the_hardkiss

Співачка вражає сміливими рішеннями

Популярна українська співачка Юлія Саніна, яка нещодавно показала, якою була у дитинстві, засвітила манікюр, який став трендом цього літа. Фронтвумен гурту The Hardkiss вирішила не відставати від модних тенденцій.

На своїй сторінці в Instagram співачка показала японський манікюр, який цьогоріч розірвав усі тренди. Повторити його варто кожній.

Зірка показала відео у своїй сторіс показала акуратний доглянутий манікюр без покриття гель-лаком. Її вибір відображає прагнення до натуральності та здорового способу життя. Саме такі нігті стали абсолютним трендовий цього літа, адже не лише виглядає елегантно і красиво, а й підкреслює вашу індивідуальність.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Японський манікюр: що це таке

Японський манікюр — це техніка догляду за нігтями з бережним та акуратним ставленням до них. Такий манікюр передбачає використанням натуральних і безпечних матеріалів. В такому манікюрі використовуються світлі й природні відтінки лаків, які надають нігтям здорового і красивого вигляду. Також можна не покривати нігті лаком взагалі, або ж наносити прозорий.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Гейлі Бібер похвалилася манікюром із "смачними" візерунками. Така ідея виглядає досить мило та креативно, вона підійде дівчатам, які хочуть виділитися та додати оригінальності своєму образу.