Попри статки мами в 850 мільйонів: син Мадонни розповів про нестачу грошей на їжу

Читать на русском
Автор
Син Мадонни здивував зізнанням Новина оновлена 20 липня 2024, 19:15
Син Мадонни здивував зізнанням. Фото Фото Getty Images

Син знаменитості заробляє життя уроками гри на гітарі

Всесвітньо відома 65-річна співачка Мадонна, яка підтримує Україну у боротьбі з російським агресором, володіє 850-мільйонним статком. Але попри це, її названий син Девід Банда веде досить скромне життя і йому часто не вистачає грошей на їжу.

У матеріалі The Sun розказано, що 18-річний юнак нещодавно з’їхав від зіркової мами й зараз мешкає у Бронксі. Він самостійно заробляє собі життя, займаючись репетиторством. Девід дає уроки гри на гітарі.

18-річний син Мадонни зізнався, що нове життя йому подобається, хоч вона має свої труднощі. Девід зазначив, що часто буває голодним, оскільки у нього не вистачає грошей на їжу.

Зазначимо, що американська співачка Мадонна всиновила Девіда у 2006 році в Малаві (Південно-Східна Африка), коли йому було понад рік. Тоді знаменитість була одружена з Гаєм Річі. Пізніше зірка удочерила дівчинку та сестер-близнюків. Також вона має двох біологічних дітей.

Мадонна разом із сином Девідом
Фото: Getty Images

"Телеграф" повідомляв раніше, що дочка Майкла Джексона блиснула фігурою у гарній сукні. Періс Джексон відвідала модний показ Desigual у Барселоні (Іспанія).