Переможці Євробачення 2024 Nemo дадуть концерт в Україні: стала відома дата

Читати російською
Автор

Артисти повинні були виступили на ATLAS UNITED 2024, але плани змінилися

Переможці Євробачення 2024 Nemo, які ідентифікують себе як небінарну особистість, ощасливили шанувальників з України радісною новиною про проведення концерту в Києві.

Про це повідомили на сторінці в Instagram suspilne.eurovision. Про радісну новину повідомили на сцені найбільшого музичного фестивалю України ATLAS UNITED 2024. Названо також дату і місце проведення концерту.

Дата та місце проведення концерту

Концерт переможців Євробачення в Україні відбудеться 7 березня вересня 2025 року. Місцем проведення обрано столичний концерт-хол Atlas в рамках їхнього європейського турне, який прийняти багато шанувальників музики.

Варто зазначити, що про бажання проведення концерту Nemo повідомляли ще навесні цього року на бірюзовій доріжці Євробачення, однак він повинен був відбутися після повномасштабного вторгнення. Тоді ж артисти повідомили про бажання створити спільний трек з alyona alyona і Jerry Heil. Співаки навіть запланували виступ на ATLAS UNITED 2024, однак через зміни в графіку концерт довелося перенести.

Нагадаємо, що Євробачення 2024 відбулося у шведському місті Мальме. Переможцями стали представники Швейцарії Nemo з піснею з піснею "The Code". Виконавці вибороли перемогу завдяки своєму надзвичайному вокалові.

Раніше "Телеграф" розповідав, що дискваліфікований з Євробачення 2024 Йост Кляйн заінтригував шанувальників, що повернеться на конкурс. Виконавець вразив своєю заявою на сцені.