Після закидів про попсу: Артем Пивоваров різко відреагував на критику в свій бік (відео)

Читать на русском
Автор
Артем Пивоваров відповів хейтерам у цікавий спосіб Новина оновлена 21 липня 2024, 16:04
Артем Пивоваров відповів хейтерам у цікавий спосіб. Фото Інстаграм Артема Пивоварова

Виконавець відреагував на критику

Відомий український співак Артем Пивоваров часто спілкується зі своїми шанувальниками в соцмережах. Але також він відповідає своїм хейтерам. Так, виконавець дав вичерпну відповідь щодо закидів про те, що він співає попсу.

У своєму інстаграмі Пивоваров поширив коментар одного з користувачів мережі про те, що артист виконує попсу. Висловлювання супроводжувалось нецензурною лексикою. Натомість Артем вирішив відповісти не словесно, а роликом.

Артист долучив до цього коментаря відео одного з концертів, де він виконує пісню "Валторна" у вокальній техніці, під назвою "гроул". Вона передбачає стиль важкого металу, що нагадує ричання. У такий спосіб співак хотів продемонструвати, що добре володіє різними стилями у музиці.

Пивоваров відповів хейтерам

Помітно, що допис прокоментував відомий ведучий Андрій Бєдняков. Шоумен пожартував, що це він написав такий різкий коментар.

"Це я писав", — поіронізував Бєдняков.

Андрій Бєдняков підтримав Пивоварова
Андрій Бєдняков підтримав Пивоварова, Фото: Інстаграм Артема Пивоварова

Також залишив свій коментар новий герой романтичного реаліті "Холостяк" Олександр "Терен" Будько. Він зазначив, що це потужна відповідь на критику. Ветеран написав, що з радістю послухав би альбом Пивоварова у стилі важкого металу.

"Сильно. Залюбки послухаю ще й такий твій альбом або й не один", — висловився "Терен".

Олександр "Терен" підтримав Пивоварова
Олександр "Терен" підтримав Пивоварова, Фото: Інстаграм Артема Пивоварова

Раніше "Телеграф" писав про те, як блогер-пліткар Беспалов розкритикував Артема Пивоварова. Зокрема, Богдан дорікнув артисту за те, що той колись писав пісні для російських артистів.