Принцу Джорджу 11 років: як дорослішав і змінювався королівський іменинник (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 липня 2024, 13:35

Сьогодні свій день народження відзначає принц Джордж

Сьогодні, 22 липня, свій день народження відзначає син принца Вільяма та принцеси Кейт Міддлтон принц Джордж. Майбутньому спадкоємцю англійського престолу виповнилося 11 років. На офіційних сторінках королівської сім’ї вже опублікували традиційний портрет до дня народження Джорджа.

"Телеграф" вирішив згадати, як дорослішав і змінювався принц, який виховується у традиціях британської королівської родини, і який колись стане королем Великобританії.

Принц Джордж народився 22 червня 2013 року і став першою дитиною принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які одружилися у 2011 році. Тепер же, через роки, у сім’ї королівського подружжя підростає троє дітей — Джордж, Шарлотта та Луї.

Принц Джордж у 2014 році. Фото: Getty Images

До принца Джорджа завжди була прикута увага громадськості, адже він старша дитина в сім’ї, до того ж хлопчик. Колись у майбутньому він змінить свого батька на престолі короля Великобританії.

Принц Джордж у 2016 році. Фото: Getty Images

Як і будь-яка дитина, Джордж іноді потрапляв в об’єктив папараці під час пустощів або разом з братом і сестрою. Однак, завжди відчувалося, що він старший, він наглядає за молодшими Шарлоттою та Луї. Особливо останнім часом він сильно змужнів і стає більше схожим на батька принца Вільяма.

Принц Джордж у 2018 році. Фото: Getty Images
Принц Джордж у 2018 році. Фото: Getty Images
Принц Джордж у 2022 році. Фото: Getty Images
Принц Джордж у 2022 році. Фото: Getty Images
Принц Джордж у 2023 році. Фото: Getty Images
Принц Джордж у 2024 році. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, які образи носила Кейт Міддлтон за рік до оголошення важкої хвороби. Справжній стиль значок.