Манікюр як у Джей Ло: красиве покриття нігтів на кожен день (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 липня 2024, 17:18

Знаменитість показала актуальне покриття нігтів

Дженніфер Лопес часто демонструє фанам свої луки та вподобання в одязі. На публіку знаменитість обирає розкішні та вишукані вбрання, а у житті — якісні базові речі з модними аксесуарами. Тепер співачка показала манікюр на літо.

Джей Ло продемонструвала в інстаграмі манікюр в естетиці old-money. Вона обрала класику — так звані "голі" нігті. Цей тренд передбачає покриття, яке підбирається в один тон з нігтями та підкреслює їхню природну красу. Тому для такого манікюру завжди використовують спокійні відтінки, які мають елегантний вигляд.

Дженніфер Лопес показала манікюр, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

Співачка обрала світло-рожевий відтінок, через який просвічувалися нігті знаменитості. За допомогою нього вийшло створити враження, наче гель-лаку й зовсім немає. Також артистка мала довгу довжину овальної форми. Манікюр в естетиці old-money мав чудовий вигляд на засмаглих руках зірки.

Дженніфер Лопес обрала "голі" нігті, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

Для щоденних луків Лопес часто обирає базові кольори, які легко між собою поєднуються. Тож і цього разу Дженніфер мала повсякденний, але водночас стильний образ. Вона одягла білу майку з глибоким вирізом і такого ж кольору джинси з коричневим шкіряним поясом.

Дженніфер Лопес у стильному образі, Фото: Інстаграм Дженніфер Лопес

Акторка доповнила лук великими заокругленими сережками із золота та розкішним золотим годинником. Гармонійно завершила аутфіт велика коричнева сумка зі шкіри.

Нагадаємо, що раніше "Телеграф" писав, які штани обрала Джей Ло на літній сезон. Це класичний варіант, який підійде багатьом.