"Я утриманка": Олена Вінницька розповіла, скільки витрачає на місяць і за чий рахунок живе під час війни (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 липня 2024, 17:56

Співачка поділилася особистими подробицями про свої доходи

Відома українська співачка Альона Вінницька, яка нещодавно заговорила про Віру Брежнєву, зізналася, за які гроші живе під час війни та скільки витрачає на місяць. Як виявилося, артистка практично нічого не заробляє та живе на утриманні чоловіка.

Як розповіла Альона Вінницька в інтерв’ю Славі Дьоміну, вона наразі нічого не заробляє, а займається благодійним фондом, де нічого не отримує. Тому їй доводиться жити на забезпеченні чоловіка Сергія і при цьому вона не знає, яка у нього заробітна плата.

За словами Олени Вінницької, її чоловік служить у ТрО та займається евакуацією людей у "жовтій" зоні — це друга лінія фронту. Проте на запитання про те, яку зарплату отримує її чоловік Сергій, співачка не змогла відповісти.

Альона Вінницька із чоловіком Сергієм

"Я утриманка зараз", — з гумором відповіла Альона Вінницька, зазначивши, що чоловік виділяє їй певні суми на витрати.

При цьому на запитання Слави Дьоміна про те, скільки вона витрачає за місяць, артистка зазначила, що живе дуже скромно без надмірностей.

"Я живу досить скромно. У мене змінилася більшість харчових пріоритетів. Я купую дуже прості речі", — зізналася Альона Вінницька, і зазначила, що це може бути менше 30-40 тисяч гривень на місяць.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Альона Вінницька жорстко пройшлася по колишній колезі з "ВІА Грі". Де зараз Сєдокова і що говорить про війну.