"Є запит на справедливість": Притула розповів, що не так із втечею Ханумака у США (відео)

Читать на русском
Автор
761
Сергій Притула прокоментував втечу Ханумака до Америки Новина оновлена 23 липня 2024, 10:16
Сергій Притула прокоментував втечу Ханумака до Америки. Фото Колаж "Телеграф"

За словами волонтера, комік виїхав ще у травні, а сказав про це через два місяці

Нещодавно в мережі наробила шуму втеча відомого коміка та екс-учасника "Квартал 95" Руслана Ханумака у США. Артист похвалився в мережі, що нарешті побачився із сином і натякнув, що не збирається повертатися. Це викликало бурхливий резонанс в українському суспільстві.

Відомий український волонтер, громадський діяч та засновник найбільшого благодійного фонду Сергій Притула прокоментував втечу Ханумака у своєму подкасті "Гуртом та вщент" з коміком Антоном Тимошенко. Притула назвав головну проблему подібних втеч публічних людей.

За словами волонтера, українське суспільство має великий запит на справедливість. Українська влада та громадські діячі транслюють за кордоном цей запит із вимогою покарати військових злочинців країни-агресора Росії. Водночас, всередині країни цей запит на справедливість щодо "своїх" не реалізується владою зовсім.

"В українському суспільстві існує неймовірно великий запит на справедливість. Назовні ми транслюємо цей запит. При цьому українська влада, транслюючи запит на справедливість назовні, абсолютно не займається транслюванням цього почуття справедливості в середину українського суспільства", — поділився своєю думкою Сергій Притула.

До речі, після скандалу та хвилі хейту Руслан Ханумак видалив зі свого Instagram пости, в яких пояснював, як йому вдалося виїхати. Раніше він заявляв, що має відстрочку через астму, проте йому пояснили, що це не є "перепусткою" для виїзду за кордон.

Раніше "Телеграф" розповідав про скандал навколо втечі в США актора "Квартал 95" Ханумака. Чому про його розлучення "гуділа" вся Україна, і який є нюанс.