Будує сольну кар’єру і піде воювати: чим займається Міша Крупін після закриття гурту "Корупція"

Читати російською
Автор

Співак вирішив приєднатися до лав ЗСУ як доброволець

Український співак Міша Крупін, який нещодавно вибісив кадирівців, вирішив мобілізуватися. Відомо, що зараз виконавець проходить ВЛК і йому назначили додаткове обстеження. Співак у соцмережах повідомив, що став добровольцем.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, чим зараз займається Міша Крупін і чи продовжує будувати сольну кар’єру після закриття гурту "Корупція".

Закриття гурту "Корупція"

У травні цього року Міша Крупін оголосив про закриття гурту "Корупція". Співак повідомив, що завершився контракт із лейблом Papa Music. Домовитися про подальшу співпрацю вони не змогли, тому гурт "Корупція" припиняє своє існування. Артист також поділився, що виконувати пісні гурту він більше не буде, адже вони належать лейблу.

Однак виконавець відразу потішив підписників новиною про те, що будуватиме сольну кар’єру і випускатиме нові пісні. Міша Крупін не змусив довго чекати шанувальників і згодом оголосив про перший сольний концерт. Пізніше артист також випустив пісню "Тюльпани" разом зі співачкою KOLA. Крупін продовжує експериментувати, створюючи музику, яка знаходить відгук у серцях слухачів. Також виконавець оголосив про тур українськими містами.

Раніше "Телеграф" розповідав, Міша Крупін різко заговорив про зрадника Бардаша. Виконавець заявив, що колишній продюсер Юрій Бардаш порушував його авторські права.