Від поцілунку з хлопцем до "пострілу" у спину: Melovin гучно нагадав про українських полонених на Atlas Weekend (відео)

Читать на русском
Автор
Melovin влаштував вражаючий перформенс на Atlas Weekend 2024 Новина оновлена 21 липня 2024, 16:57
Melovin влаштував вражаючий перформенс на Atlas Weekend 2024. Фото instagram.com/melovin_official

27-річний співак також презентував свій новий трек "Вбиваєш мене"

Популярний виконавець та представник України на Євробаченні у 2018 році Костянтин Бочаров, який виступає під сценічним псевдонімом Melovin, вразив публіку на Atlas Weekend 2024 перформансом. З моменту його камінг-ауту на музичному фестивалі у 2021 році, де артист поцілував одночасно і дівчину, і хлопця, пройшло три роки.

27-річний український співак представив на сцені нову композицію "Вбиваєш мене" і, одночасно, нагадав про захисників Маріуполя, зокрема бійців полку "Азов", які перебувають у російському полоні.

Під час виступу у спину Melovin нібито зробили постріл, і в цей момент у зірки закривавилася біла сорочка. Таким чином Бочаров, який має велику базу шанувальників закордоном, хотів нагадати світу про війну в Україні.

"Цей бутафорний вистріл – ніщо, порівняно з тими реаліями, в яких доводиться жити цивільним і військовим полоненим. Споглядаючи за нашим світом, за тим, як побутові проблеми починають переважати у "питаннях денних", заголовками, які читає суспільство… це все важче перебити чимось, що стосується життя і смерті, не використовуючи резонанс. Тому тут мені байдуже: хай пишуть негативні коментарі, хай називають мене ким завгодно, але люди будуть говорити про "Азов"! Ми маємо докласти зусиль, аби повернути додому наших людей", — зазначив виконавець в Інстаграмі.

Про свій полон у росіян нещодавно розповів "Телеграфу" військовий капелан Василь Вирозуб. Чоловік провів у російських катівнях 68 діб, зазнавши важких моральних і тілесних тортур.