Виховує двох дітей і працює у Львівській міській раді: як виглядає дочка Ірини Фаріон (фото)

Читати російською
Автор

Єдина донька мовознавиці — головний спеціаліст відділу висвітлення роботи Львівської міськради

Ірина Фаріон, яку вчора, 22 липня, провели в останню путь у Львові, відома українська мовознавиця, політикиня та громадська діячка, завжди привертала увагу суспільства своєю активною позицією та рішучістю. Але не менш цікавою особистістю є її дочка — Софія Семчишин. Станом на зараз єдина дитина Ірини Фаріон працює головним спеціалістом відділу висвітлення роботи Львівської міськради і неодноразово потрапляла у гучні скандали.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає зараз єдина дочка професорки та мовознавиці Ірини Фаріон. Жінка не вела активно соцмережі, на відміну від мами, однак у мережі є фото політикині.

Відомо, що Софія Семчишин виховує двох дітей: Діму (2019 року) та Еву (2017 року). Жінка одружена із Василем Особою, який зараз захищає Україну на фронті. Смерть матері і тещі вони сприйняли дуже важко і з великим болем. Зять опублікував фото снарядів, підписаних "За Фаріон". Донька виголосила зворушливу промову на прощанні з мамою.

Відкриті джерела
Відкриті джерела
Відкриті джерела
Відкриті джерела
instagram.com/iryna__farion/

Скандали з Софією Семчишин

У 2020 році дочка Ірини Фаріон опублікувала допис у Facebook, у якому образила поляків та євреїв. Вона прокоментувала заяву послів Польщі та Ізраїлю, в якій засуджується святкування дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Софія Семчишин написала "Жаки і поляки, підуйте далеко", за що отримала чимало критики.

У квітні 2024 року Софія Семчишин вказала у декларації некоректну вартість київської квартири свого чоловіка. Спочатку жінка зазначила, що вартість квартири чолоівка, яку він придбав у 2017 році, становить 11 666 400 гривень. Проте пізніше дочка Ірини Фаріон виправила і подала декларацію, де вартість квартири на дату набуття становить на 10 млн гривень менше, а саме 1 666 400 гривень. За цю ситуацію політикиня отримала шквал критики.

Відкриті джерела

Раніше "Телеграф" розповідав, що у мережі придумали, як заробити на вбивстві Фаріон. У TikTok з’явилася реклама панами, яку носив ймовірний вбивця мовознавиці.