Алла Кудлай в день свого 70-річчя кардинально змінила образ (відео)

Читать на русском
Автор
738
Аллі Кудлай виповнилося 70 років Новина оновлена 23 липня 2024, 15:40
Аллі Кудлай виповнилося 70 років. Фото instagram.com/alla_kudlay_official

Народна артистка України з'явилася у новому образі

Народна артистка України Алла Кудлай вразила шанувальників сміливим перевтіленням. Співачка постала у новому образі із блакитним волоссям у день свого народження. Виконавиці виповнилося 70 років сьогодні, 23 липня. Зірка вирішила поекспериментувати і продемонструвати, як важливо не боятися самовиражатися.

Відео опублікував зірковий візажист Єгор Андрюшин на своїй сторінці в TikTok, який і перевтілив співачку. Алла Кудлай зазвичай дотримується класичних і стриманих образів, однак професіонал зміг здивувати шанувальників, додавши в образ співачку неочікувану родзинку.

Так, родзинкою нового образу Алли Кудлай стало її блакитне волосся. Це рішення стало справжньою сенсацією, адже співачка раніше не експериментувала з такими яскравими кольорами. Таке сміливе рішення візажиста додало співачці свіжості і зробило її зробило молодшою.

Макіяж гармонійно доповнював новий колір волосся зірки. Візажист обрав яскраві, але водночас витончені відтінки, які підкреслювали природну красу співачки. Особливу увагу було приділено очам — темні відтінки тіней створили ефект глибокого погляду, а акцент на рум’янах на контурингу відняв десяток років у зірки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Єгор Андрюшин перевтілив співака Володимира Дантеса. Виконавець з’явився з новою зачіскою, яскравим мейкапом та блискучими аксесуарами.