Цей манікюр допоможе виділитися з натовпу: Дуа Ліпа показала трендовий дизайн (фото)

Читать на русском
Автор
813
Дуа Ліпа засвітила модний манікюр Новина оновлена 23 липня 2024, 19:35
Дуа Ліпа засвітила модний манікюр. Фото Getty Images

Співачка вибрала незвичайні для літа відтінки — чорний та сірий

Цього літа вибір манікюру різноманітний, але якщо ви втомилися від мінімалізму та нюдових відтінків, у вас є чудова альтернатива. Співачка Дуа Ліпа представила дизайн, який, безперечно, приверне увагу і стане незвичайним акцентом у вашому образі.

На своїй сторінці в Instagram британська зірка засвітила манікюр-ауру, який став трендовим. Такі нігтики дозволять виділитися з натовпу і додадуть у ваш стиль нотку зухвалості.

Дуа Ліпа засвітила модний манікюр

Відома співачка періодично використовує незвичайні дизайни у манікюрі, чим привертає до себе увагу. Нещодавно вона засвітила на фотографіях манікюр-ауру, який завоював популярність модниць завдяки своїй унікальній візуальній привабливості та можливості виразити індивідуальність.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа показала стильний манікюр

Основний елемент манікюру "аура" — це створення ефекту аури навколо нігтів, яка світиться. Це досягається шляхом поєднання виразних відтінків та напівпрозорих текстур. Дуа Ліпа обрала незвичайні кольори для літа — чорний та сірий у гранжевій естетиці.

Дуа Ліпа
Ідеї модного маникюру

Такий дизайн виглядає зухвало, стильно та незвично. Тож, якщо у вас є бажання, опинитися в центрі уваги – сміливо обирайте цей трендовий нейл-арт.

Дуа Ліпа
Модний маникюр-аура

Раніше "Телеграф" розповідав, які кольори у тренді влітку 2024 року. Поєднуйте сміливі відтінки та неординарні дизайни.