Джамала показала, як виглядала в юності: архівне фото із Криму

Читать на русском
Автор
Як Джамала виглядала в молодості Новина оновлена 23 липня 2024, 21:39
Як Джамала виглядала в молодості. Фото https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Артистка виросла у селі Кючюк-Озен (Малоріченське)

Популярна українська артистка Джамала, яка розповіла, що росіяни погрожують зробити з її батьківським будинком у Криму, показала архівне фото. На ньому співачка позує в юному віці.

На своїй сторінці в Instagram у stories українська виконавиця опублікувала безліч фотографій та відео, де виконує свої пісні, назву яких їй надсилають у "віконці" шанувальники. Вона розповіла, що вокально однією з найскладніших композицій для неї є "Шлях додому".

Як Джамала виглядала в молодості

Співачка опублікувала архівний кадр із селища Кючюк-Озен (Малоріченське) у Криму, на якому стоїть у чорних лосинах, фіолетовій кофті та білих кросівках. Вона мило посміхається в камеру, а її волосся розвивається на вітрі. Позувала майбутня зірка на тлі річки.

Джамала
Джамала в молодості

Джамала зазначила, що пісню "Шлях додому" дуже важко співати, бо їй заважають сльози у першій октаві. Музика та слова цієї композиції написані самою виконавицею.

Артистка розповідала про те, що з дитинства звикла до сільської роботи, вона збирала фрукти, прополювала грядки від бур’янів, підмітала подвір’я та допомагала батькам з прибиранням. А коли їй виповнилося 14 років, батьки біля моря відкрили кафе, де вона допомагала своїй сестрі у нарізці овочів та митті посуду. Так тривало поки майбутній знаменитості не виповнилося 17, тоді вона поїхала до Києва на навчання, хоча на літо поверталася та продовжувала допомагати у сімейному кафе.

"Телеграф" писав раніше, що Джамала вперше розповіла про треті пологи. Також артистка висловилася про народження дітей під час війни.