Вперше за чотири роки: важкохвора Селін Діон виступить у Парижі, але є нюанс

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 11:35

Зірка отримає за виступ кругленьку суму

Всесвітньо відома 56-річна співачка Селін Діон, яка планувала повернутися на сцену попри рідкісний синдром м’язової скутості, все ж виконає свою обіцянку і виступить, однак виконає лише одну пісню.

Селін Діон заспіває на церемонії відкриття Олімпійських ігор у пʼятницю, 26 липня 2024 року. Про це розповіли на tmz.com.

За виступ у Парижі виконавиці заплатять 2 мільйони доларів. Зірка заспіває лише одну пісню, однак, яку саме, поки невідомо. Також, окрім гонорару, організатори Олімпіади покриють співачці усі витрати на поїздку. Востаннє Селін Діон виходила на сцену під час світового турне "Courage" в березні 2020 року.

Співачку помітили, покидаючи готель у Парижі у вівторок, 23 липня. Селін Діон була з легким денним макіяжем і в класичному костюмі. Зачіска низький хвіст доповнила образ виконавиці і зробила його стильним та легким. Зірка мило посміхалася і віталася з шанувальниками.

Фото: Getty Images /Фото Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images

Нагадаємо, що Селін Діон понад 15 років страждає від синдрому м’язової скутості. Цей синдром перетворює людей, які страждають від нього, буквально на "живих статуй", однак інтелект при цьому не страждає. Однак повідомила про це зірка лише у 2022 році і завершила кар’єру. Співачка вкрай рідко з’являлася на публіці, однак нещодавно вийшов фільм "Я: Селін Діон". У цій кінострічці описані всі подробиці хвороби зірки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Селін Діон з’явилася на публіці в червні 2024. Зірка засяяла на прем’єрі автобіографічного фільму.