Спокійно продовжив співати: Вакарчук під час виступу на "нулі" ледь не потрапив під обстріл та здивував реакцією (відео)

Читать на русском
Автор
894
Святослав Вакарчук вразив спокійною реакцією на обстріли
Святослав Вакарчук вразив спокійною реакцією на обстріли. Фото instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Музикант впевнено продовжив співати

Відомий український музикант Святослав Вакарчук, який служить у Збройних Силах України, вразив шанувальників залізними нервами. Під час виконання пісні на "нулі", пролунав гучний вибух, але співак не припинив співати.

Відео з виступу Святослав Вакарчук виклав на своїй сторінці в Інстаграм. "Буває, співаю під звуки арти. Деколи – наші виходи. А часом десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент", — написав у дописі виконавець.

Святослав Вакарчук виступав для бійців 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха і виконував пісню "Черемшина". Пролунав вибух, однак музикант не припинив співати, а продовжив виконання пісні, після чого подякував захисникам і пообіцяв приїжджати з виступами частіше.

Співак також розповів в коментарі "Апострофу", що за час війни багато разів виступав на фронті, і неодноразово потрапляв під обстріли та під полювання дронів. Однак музикант зазначив, що це ніщо в порівнянні з тим, що переживають щодня наші воїни.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук займається морально-психологічною роботою у війську, бо колись закінчив військову кафедру при університеті за спеціальністю "військова психологія і соціологія". Мобілізувався музикант ще в березні 2022 року.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Козловський "проїхався" по чоловіку, який обматюкав ветерана ЗСУ в Одесі. Співак у гніві прокоментував поведінку Вадима Шевеленко.