Лорак переробила зовнішність 13-річної доньки: як вона тепер виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
6076
Ані Лорак приклала руку до нової зовнішності дочки Софії Новина оновлена 24 липня 2024, 12:31
Ані Лорак приклала руку до нової зовнішності дочки Софії. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка-запроданка показала фото з 13-річною донькою Софією

Співачка українського походження Ані Лорак, яка після повномасштабного вторгнення обрала бік країни-агресора Росії та продовжує будувати там кар’єру, поділилася свіжим фото з дочкою. Нещодавно Софія відзначила своє 13-річчя і слід сказати, що дівчинка сильно змінилася.

На новій фотографії в Instagram Ані Лорак позує разом із Софією, вони тримаються за руку. Запроданка повідомила, що взяла дочку із собою у Баку на музичний фестиваль DREAM FEST. На фото видно, що дівчинка-підліток вже наздоганяє співачку за зростом, вона струнка і з новою зачіскою.

Так, раніше Софія була більш пухкою дитиною, а ще багато хто хейтив її за "моноброву", яка дісталася їй від батька-турка Мурата Налчаджіоглу. Однак тепер у неї худіше обличчя, пряме фарбоване волосся середньої довжини та професійний макіяж. На фото з мамою Софія позує у чорній сукні-міді та у кросах на високій танкетці.

У коментарях до публікації російські шанувальники Ані Лорак написали, що вони із дочкою виглядають сестрами. Проте, деякі зазначили, що Софія все ж таки більше схожа на батька-турка.

Софія дочка Лорак
Так донька Ані Лорак виглядала раніше

Раніше "Телеграф" розповідав, що зрадницю Повалій жорстко обсміяли за брехню про "порятунок" росіянами України. Подробиці скандалу.