Дженніфер Лопес святкує 55-річчя: як виглядає зірка і чи був Бен Аффлек на її вечірці (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 13:15

Чутки про розлучення пари ходять давно

Всесвітньо відома співачка та актриса Дженніфер Лопес сьогодні, 24 липня, святкує своє 55-річчя. Артистка виглядає розкішно і часто тішить своїми елегантними образами. Напередодні свого свята вона влаштувала розкішну вечірку, стало відомо, чи був серед гостей її чоловік Бен Аффлек.

У матеріалі Extra розповіли, як знаменитість відзначає свій день. Також ми показали, як виглядає Джей Ло, і завдяки чому їй вдається залишатися у такій чудовій формі.

Дженніфер Лопес відзначає 55-річчя

Відома актриса розпочала святкування з ланчу, на який запросила найближчих людей. Але Бена Аффлека на ньому не було, як і на вечірці у стилі "Бріджертонів", яку влаштувала знаменитість у своєму маєтку в Хемптонсі, створивши атмосферу справжнього балу. Як виявилося, її чоловік був на той час у Лос-Анджелесі на зніманнях. Те, що актор не був присутній на такому розкішному заході, організованому на честь дня народження дружини, є "тривожним дзвіночком".

Чутки про розлучення Дженніфер Лопес та Бена Аффлека набирають обертів, подейкують, що зірки розлучилися ще у березні. Вони навіть не відзначали свою другу річницю шлюбу.

Як змінилася Дженніфер Лопес

Протягом кар’єри стиль актриси змінювався. У 1991 році вона захоплювала своїм темним кучерявим волоссям і мінімальною кількістю макіяжу. Виглядала Джей Ло неймовірно мило та елегантно.

Фото: Getty Images

У 2001 році, коли її акторська кар’єра пішла вгору, знаменитість змінила імідж, пофарбувавши волосся у світлий відтінок. Тоді вона почала робити більш виразний макіяж, робивши акцент на своїх очах.

Фото: Getty Images

У 2010 році Дженніфер Лопес перевтілилась, стала виглядати ефектніше. Її улюбленим макіяжем став "смокі айс", який підкреслював її смагляву шкіру.

Фото: Getty Images

Актриса у 2015 році знову продовжила експериментувати із зовнішністю і почала активно доглядати за своєю шкірою. За словами Лопес, вона ніколи не лягала спати, не змивши косметику. Також вона відмовилася від шкідливих звичок і почала дотримуватися правильного харчування, зокрема, пити багато води.

Фото: Getty Images

У 2022 році знаменитість продовжувала працювати над собою, демонструючи різні образи. Її намагалися звинуватити у використанні уколів краси, але Джей Ло спростувала ці чутки, заявивши, що ніколи не робила ботоксу та операції.

Фото: Getty Images

Сьогодні зірці 55 років і виглядає вона дивовижно. У неї гарне волосся, чиста шкіра, а все завдяки тому, що вона приділяє час собі та своєму здоров’ю. Актриса неодноразово наголошувала на тому, що гарний сон і правильний розпорядок дня творять зі шкірою справжні дива!

Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що Дженніфер Лопес засвітила трендовий манікюр. Такий дизайн може повторити кожний.