Як дві краплі води: Ольга Сумська показалась з молодшою донькою та замилувала мережу (фото)

Читать на русском
Автор
1995
Ольга Сумська показала рідкісний кадр з донькою Ганною Новина оновлена 25 липня 2024, 11:01
Ольга Сумська показала рідкісний кадр з донькою Ганною. Фото Getty Images

Акторка показала рідкісне фото з рідною людиною

Зірка фільмів "Роксолана", "За двома зайцями", "Тіні незабутих предків" та "Кріпосної" Ольга Сумська нещодавно потролила Ірину Білик. А тепер знаменитість продемонструвала, як проводить час з молодшою донькою Ганною.

Акторка не часто показує у своєму інстаграмі доньку від чоловіка Віталія Борисюка, але вирішила зробити виняток. Сумська поширила світлину з рідною людиною, на якій видно, що вони проводять час у закладі.

Ольга Сумська з донькою Ганною
Ольга Сумська з донькою Ганною, Фото: Інстаграм Ольги Сумської

Ольга постала на світлині в лляній сукні з поєднанням різних принтів, окулярах та годинником. Тоді як Ганна була в чорному вбранні, і також, як зіркова мама, в окулярах і з годинником. Вона мала чорний манікюр.

Відомо, що Ганні Борисюк зараз 22 роки. Нещодавно вона закінчила акторський факультет Національного університету імені Карпенка-Карого. Дівчина вже почала працювати за спеціальністю, і їздила з мамою на гастролі. Зокрема, Ганна виконала роль Кралі-Галі у виставі "За двома зайцями".

А от друга донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна з 2015 року живе в Росії. Вона перебуває у шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем. Вони мають двох дітей: доньку Єву та сина Данила. Паперна мовчить про війну в Україні. На початку повномасштабного вторгнення жінка написала, що "все це жахливо," не визнавши Росією — країною-агресоркою.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, який вигляд мала Ольга Сумська в молодості. Акторка поділилась архівним кадром зі своїми читачами у інстаграмі.