"Це було одне смс": Гресь зізналася, як Андрій Шевченко став амбасадором UNITED 24 (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 20:12

Стало відомо, як відомий футбольний тренер долучився до важливого проєкту

Відома громадська діячка та маркетологиня Ярослава Гресь є координаторкою платформи UNITED 24. Жінка розповіла, як президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко став амбасадором цього проєкту.

У інтерв'ю Раміні Ексхакзай Ярослава розповіла, що Андрій Шевченко миттєво погодився долучитися до платформи UNITED 24. Тож їй не довелося докладати зусиль, аби переконати відомого тренера стати частиною проєкту.

"Нам пощастило, тому що Андрій Шевченко погодився бути першим амбасадором. Він погодився одразу. Це було одне СМС: "Дорогий Андрію, Президент Зеленський запрошує тебе долучитися до платформи UNITED 24". І він одразу відповів: "Я згоден. Що робити?", — поділилась жінка.

За словами координаторки UNITED 24, вона зовсім не очікувала, що вмовити Шевченка на співпрацю буде так просто. Гресь навіть не встигла розповісти деталі проєкту, як Андрій вже погодився долучитися до платформи. Вже у перший день співпраці Шевченко дав близько 20 інтерв'ю міжнародним медіа.

"І я розгубилася. Як це "що робити?". Може треба розказати, що за платформа. Він каже: "Ні, я просто хочу допомогти". Це було 14 травня. 18 травня ми вийшли в Києві на пероні – він приїхав в Україну. Пустий Київ, 6 ранку. І Андрій одразу запустив проєкт, за перший день він дав два десятки інтервʼю, бо тут була вся міжнародна преса", — розказала Ярослава.

Ярослава Гресь розповіла про співпрацю з Андрієм Шевченком

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як відреагував Андрій Шевченко на провал збірної України на Євро. Він назвав кілька помилок футболістів під час гри.