"У мене більше просто немає сил": зірка стендапу несподівано поставила кар'єру на паузу та назвала причину

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 09:26

Гумористка прийняла сміливе рішення

Популярна українська стендап-комікеса Алла Волкова раптово заявила про тимчасове припинення своєї кар'єри. Гумористка назвала несподівану причину такого рішення.

За словами Алли, протягом трьох років вона намагалась стати частиною гумористичної спільноти. Однак отримати схвалення від своїх колег, як зазначила Волкова, не виходить. Про це вона розповіла на своєму Youtube-каналі.

"За цих, майже вже три роки, я зробила стільки спроб влитися в стендап-тусовку, бути частиною, і я так шукала цієї, не скажу навіть поваги серед стендап-коміків, але хоча б якогось схвалення, але не виходить. Я скільки б'юся хвостом об лід, як риба, але не виходить", — поділилась жінка.

Алла Волкова пояснила, чому призупиняє кар'єру

Волкова зізналась, що не бачить більше сенсу, аби комусь щось доводити. Адже позитивних відгуків за свою роботу у стендап-тусовці, так і не отримала. Гумористка також розповіла, що дехто вбачав її успіх у стендапі — випадковістю.

"У мене, мабуть, більше просто немає сил бути частиною цього ком’юніті, чекати від них якихось схвальних відгуків, чекати поки мене полюблять, вшанують і почнуть про мене говорити, не як про випадковість", — підкреслила жінка.

Хоча в Алли є шанувальники її творчості, однак, зіштовхуватися зі зневагою у професійному середовищі їй складно. З цієї причини комікеса оприлюднює значно менше гумористичного контенту в соціальних мережах.

Раніше "Телеграф" писав про комікесу Лєру Мандзюк, яку розкритикували за жарт про дітей. Вона пояснила, що мала на увазі.