Всі будуть у захваті: трендовий купальник на літо від Джей Ло (фото)

Читать на русском
Автор
631
Дженніфер Лопес продемонструвала актуальний купальник на літо
Дженніфер Лопес продемонструвала актуальний купальник на літо. Фото Getty Images

Зірка показала тренд 2024 року

Відома співачка та акторка Дженніфер Лопес регулярно демонструє фанам свої модні луки. Так, голлівудська знаменитість показала трендовий купальник на літо.

Дженніфер Лопес поширила нову світлину в інстаграмі, на якій з'явилась у трендовому купальнику. Акторка обрала суцільний плавальний костюм, який підкреслив її бездоганну фігуру. Звабливе фото зірка зробила у своїй ванній кімнаті.

Джей Ло показала модний купальник

Родзинкою купальнику є глибокий виріз на грудях, який робить лук пікантним і привабливим. У такому вбранні на бретельках знаменитість продемонструвала атлетичне тіло: накачані руки, ноги та сідниці.

Примітно, що Джей Ло обрала купальник саме білого кольору. Він вважається одним із наймодніших у 2024 році. До того ж має чудовий вигляд на засмаглому тілі співачки.

Стильний образ знаменитість доповнила розкішними прикрасами. Зокрема, Дженніфер обрала три золоті браслети: два круглих і один у вигляді змійки. Також акторка мала круглі золоті сережки та об'ємний перстень на вказівному пальці.

Раніше "Телеграф" писав про день народження Дженніфер Лопес, яке відбулося днями. Стало відомо, чи був на святкуванні чоловік артистки, Бен Аффлек.