Плітки підтвердилися: телеведучий Володимир Остапчук зворушливо повідомив надважливу новину зі свого життя (відео)

Читать на русском
Автор
830
Володимир Остапчук втретє стане батьком Новина оновлена 25 липня 2024, 11:38
Володимир Остапчук втретє стане батьком. Фото Інстаграм Володимира Остапчука

Від першого шлюбу Володимир уже виховує доньку та сина

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук повідомив підписникам важливу новину – він стане батьком втретє. Шоумен підтвердив чутки, які ходили в мережі, що його молода дружина Катерина Полтавська вагітна первістком.

На своїй сторінці в Instagram Володимир опублікував зворушливе відео, на якому показав дружину з животиком, який помітно округлився. Свою публікацію він коротко підписав: "Baby Ostapchuk is coming".

На кадрах Володимир одягнений у білу футболку та шорти, а Катерина – у білий комбінезон, через який видно, що вона перебуває у цікавому положенні. Пара на кухні готувала булочки, зробивши відсилку на популярну англійську ідіому "Have a bun in the oven", що означає "Булочка в пічці", в американських комедіях можна помітити, що таким чином часто повідомляють про вагітність.

Зазначимо, кілька днів тому в мережі ходили чутки про те, що Остапчук стане батьком втретє. Про це повідомив блогер-пліткар Богдан Беспалов. Він заявив, що останні півроку у родині у Володимира та Катерини криза у стосунках, тому вони зважилися на поповнення у родині. Беспалов зазначив, що Катерина всіляко намагається утримати телеведучого біля себе. Але сам шоумен не проти ще однієї дитини, адже тоді він отримає можливість законно перетинати кордон.

Відомо, що для Катерини це перший шлюб і перша дитина, а от у телеведучого за плечима вже два шлюби. Від першого він виховує дочку Емілію та сина Евана. З колишньою дружиною Оленою Войченком діти зараз живуть у Канаді. Також Остапчук був одружений на Христині Гірняк, але вони розлучилися у 2022 році, шокувавши шанувальників. Стосунки між ними зараз напружені, оскільки колишні кохані продовжує поділ майна.

"Телеграф" писав раніше, український шоумен Володимир Остапчук зворушливо привітав свою дочку із 11-річчям. Він зазначив, що знаходиться дуже далеко від своєї дитини, але, попри це, дуже любить дочку і сумує.