Сестра Маші Єфросиніної, яка живе в Росії, засвітила сумку за ціною квартири (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 липня 2024, 14:56

Дівчина поскаржилася, що має багато справ і опублікувала фото, засвітивши свій look

Молодша сестра української телеведучої Марії Єфросиніної, 38-річна Ліза Ющенко, яка мешкає в Москві, показала модний образ. Дівчина засвітила сумку від відомого бренду, яка коштує як квартира.

На своїй сторінці в Instagram Ліза опублікувала фотографію в ліфті, поскаржившись, що має сьогодні багато справ. У руках вона тримала сумку від французького будинку Hermes. "Телеграф" з’ясував, скільки коштує такий аксесуар.

Ліза Ющенка похвалилася дорогою сумкою

Дівчина засвітила діловий look, який складався зі смугастої сорочки та класичних сірих штанів. Під таке вбрання Єлизавета обрала сумку, яка на офіційному сайті бренду коштує понад 52 тисячі доларів (1,2 млн гривень).

Ліза Ющенка похвалилася сумкою за 1,2 млн. гривень

Поки в Україні триває війна, сестра Маші Єфросиніної відвідує тусовки в Москві та хвалиться дорогими речами за десятки тисяч доларів. За ціною сумки, яку засвітила Єлизавета Ющенко, можна придбати 1- або 2-кімнатну квартиру у Києві (залежно від району).

Зазначимо, що Єлизавета Ющенко обрала мовчазну позицію щодо війни. Маша Єфросиніна зізналася, що звела спілкування із сестрою до мінімуму. За її словами, залишитись у Росії — вибір Лізи й тільки їй за нього відповідати. Дівчина зараз живе в Москві разом зі своїми дітьми та другим чоловіком, російським бізнесменом, якого звуть Сергій.

"Телеграф" писав раніше, що минулого місяця українська телеведуча Марія Єфросиніна у день народження з’явилася у розкішному вбранні, особливу увагу привернула одна деталь. Знаменитість засвітила браслет ювелірного бренду Cartier. Його вартість – 7350 доларів.