З глубоким декольте: Дженніфер Лопес показала трендовий купальник цього літа (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 липня 2024, 19:29

Актриса продемонструвала струнку фігуру

Популярна актриса та співачка Дженніфер Лопес, яка днями відсвяткувала своє 55-річчя, захопила спокусливими формами в модному купальнику. Такий фасон приверне увагу оточуючих і зробить вас справжньою зіркою пляжу.

На своїй сторінці в Instagram американська знаменитість продемонструвала фігуру на лежаку біля басейну. Джей Ло насолоджувалась освіжаючим напоєм власного алкогольного бренду.

Дженніфер Лопес показала модний купальник

55-річна голлівудська актриса обрала для реклами злитий купальник білого кольору з глибоким декольте, зробивши акцент на перевагах своєї фігури. Такий фасон привертає увагу та виглядає елегантно.

Дженніфер Лопес показала модний купальник

Сучасні купальні злиті з глибоким декольте представлені в різних дизайнах, кольорах і матеріалах. Це дозволяє знайти варіант, який підходить для різних уподобань і типів статури, роблячи їх універсальним вибором для багатьох жінок.

Мода на купальники постійно змінюється, і купальники з глибоким декольте відображають сучасне прагнення до комбінації елегантності та сексуальності. З такою моделлю ви відчуєте себе справжньою королевою!

"Телеграф" писав раніше, що Дженніфер Лопес засвітила трендовий манікюр. Такий дизайн може повторити кожний.