Переможці Євробачення 2024 Nemo заспівали в дуеті з Лаймою Вайкуле на сцені в Юрмалі (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2024, 09:04

Виконавці співали англійською

Переможці Євробачення 2024 Nemo, які у 2025 році дадуть концерт в Україні, на сцені фестивалю в Юрмалі заспівали в дуеті з Лаймою Вайкуле. Виконавці були запрошені на "Рандеву" латвійської виконавиці і вразили публіку.

Відео виступу опублікували на офіційній сторінці фестивалю в Instagram. Виконавці співали англійською.

Nemo дали концерт на сцені в Юрмалі у суботу, 27 липня. Вони виконали свій хіт "The Code", з яким перемогли на Євробаченні, і ще кілька пісень. Із Лаймою Вайкуле виконавці співали англійською.

Нагадаємо, що виконавці підтримують Україну і неодноразово розповідали про це публічно. Вони навіть повинні були приїхати в Київ, щоб виступити на ATLAS UNITED 2024, однак втілити плани в життя їм не вдалося. Виконавці дали спільний концерт із одною з представниць на Євробаченні 2024 Jerry Heil у Швейцарії, де разом підняли синьо-жовтий стяг.

Цьогорічний фестиваль Лайми Вайкуле в Юрмалі, як завжди, не обійшовся без росіян, які після початку повномасштабного вторгнення виїхали з країни-агресорки. Розважали публіку Андрій Макаревич (лідер гурту "Машина времени"), гурти "Бі-2" і "Ногу Свело!", а також Марія Максакова — екснардепка Держдуми від "Єдиної Росії", а зараз — російська оперна співачка.

У перший, "український" день на одну сцену з "хорошими" росіянами вийшли Макс Барських, Настя Каменських, яка заспівала разом із Потапом українською, Вєрка Сердючка, яка на сцені російською виконала рядки з пісні Пугачової та ALEKSEEV, якого страшно захейтили в коментарях за виступ на одній сцені з росіянами.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дорофєєва відмовилася виступати в Юрмалі у Вайкуле. Не погодилася співати на одній сцені з росіянами і Оля Полякова.