Даша Астаф’єва засвітила модну зачіску на літо, яку зможе повторити кожна (фото)

Читать на русском
Автор
Даша Астаф'єва показала стильну та просту зачіску Новина оновлена 28 липня 2024, 10:26
Даша Астаф'єва показала стильну та просту зачіску. Фото instagram.com/da_astafieva

Зірка продемонструвала стильний лук з трендовим аксесуаром на волоссі

Відома українська співачка, модель та волонтерка Даша Астаф’єва, яка нещодавно засвітила глибоке декольте, показала, як стильно носити трендовий аксесуар для волосся із пляжним луком. Однак таку хустку можна вплітати й в інші образи — від повсякденних до святкових.

Світлиною, як зробити стильну зачіску за допомогою модної хустки, Даша Астаф’єва поділилася на своїй сторінці в Instagram у сторіс. Дотримуючись порад зірки, ви зможете завжди виглядати стильно та бути у тренді.

Так, свій червоний суцільний купальник модель доповнила стильною зачіскою. Співачка зав’язала ніжно-рожеву хустку з візерунком на голову. Розпущене волосся співачки злегка хвилясте та розпущене, що додало образу легкості та невимушеності. Зробити цю зачіску дуже просто: розчешіть волосся, щоб уникнути вузликів та заплутаних пасм. Можна використовувати трохи текстуруючого спрею для кращого тримання хустки.

Даша Астаф'єва в купальнику
Фото: instagram.com/da_astafieva

Цей аксесуар можна сміливо комбінувати з різними образами. Чудово підійде і спідниця вільного крою з кроп-топом, і сукня, і шорти-бермуди. Важливо правильно підібрати колір хустки і зав’язати її. Можна зробити це у стилі "тюрбан" — для цього треба зав'язати кінці хустки вузлом або бантиком на потилиці. Чудовий варіант також — стиль "повязка" — хустку треба скласти у вузьку смужку, перехрестити її кінці на маківці і зав'язати вузлом або бантиком.

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски пасують жінкам за 45. З ними ви виглядатимете молодше та свіжіше.