Неочікуваний сюрприз: Джамала поділилася фото з Харлан та іншими українськими атлетами на ОІ в Парижі

Читати російською
Автор

Співачка вперше побувала за лаштунками Олімпіади

Українська співачка Джамала, батьківський будинок якої у Криму забрали росіяни, вперше в житті опинилася за лаштунками Олімпійських ігор, які у 2024 році проходять в Парижі, в справжньому місці чемпіонів Olympic village, де зустрілася з фехтувальницею Ольгою Харлан та іншими зірками українського спорту.

Про це виконавиця розповіла в Інстаграмі. Також 40-річна виконавиця поділилася спільними фото з нашими атлетами, які вже почали змагатися за перші місця та золоті медалі.

"Розумію, що побачити всю команду — нереально. У всіх дуже насичений графік, але сюрпризом до свого виступу забігла побачити нашу збірну. Всіх дуже люблю і бажаю успіху в такий важкий час! Попри все представляти всіх нас, всю країну", — написала Джамала у соцмережі.

Фото: instagram.com/jamalajaaa
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Додамо, що українська артистка дає концерт на сцені українського дому Volia Space у Парижі. Джамала знову наголосить європейцям про важливість підтримки України, де йде кровопролитна війна за незалежність українців.

Фото: instagram.com/jamalajaaa
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, що організатори ОІ у Парижі перепросили християн, яких образила церемонія відкриття. Йдеться про використання мотивів фрески "Таємна вечеря" Леонардо да Вінчі у сцені з трансгендерами та перевдягненими в жіночий одяг чоловіками.