"Без сліз не глянеш", "Оригінально": новий образ молодої дружини Павліка "рознесли" у мережі (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2024, 20:42

30-річна блогерка позувала у піджаку українського дизайнера

Дружина Народного артиста України Віктора Павліка, українська блогерка Катерина (в дівоцтві Реп'яхова), яка на 4 році шлюбу все ще називає свого чоловіка по-батькові, продемонструвала незвичайний образ, який розділив її підписників у соцмережі на два табори.

30-річна жінка виклала в Інстаграм відео з благодійного ярмарку у Києві, на якому вона позує у жакеті оверсайз сірого кольору в смужку, прикрашений розділеним рожевим сердечком від боа та прорізаними плечима. Також Катерина обрала вільні штани кремового відтінку.

"Така вже любов той жакет", — написала блогерка і тегнула українську дизайнерку levitska. У коментарях до відео підписники Павлік підкреслили, що у неї дуже чудова фігура і ховати її за мішкуватим одягом не варто. Самий образ дівчини назвали "жахливим".

  • "Катруся ви така гарненька така фігура, нащо вам ці наряди дивні"
  • "Просто нема слів…."
  • "Не гарно)"
  • "Жахливо.У Вас така красива фігура, а тут таке, що без сліз не глянеш. Може хтось пояснить, де шукати красу? В рваних плечах, чи шматті боа? Проте якщо Вам подобається то носіть на здоров'я і не питайте чужої думки"
  • "Чекаю той час, коли нарешті вийдуть з моди ці рвані дідові піджаки"
  • "Село без газу"

Проте інші користувачі позитивно оцінили літній лук дружини Віктора Павліка. "Оригінально", "Оригінально, стильно, вражаюче", "Стильно, незвично , молодіжно! Катя вам личить!", — пишуть у коментарях.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Катерина Павлік серйозно травмувала палець. Блогерка поскаржилася на "адський" біль в нозі.