"Я така була в 20 років!": Оля Полякова схудла на сім кілограмів і показала вагу (фото)

Читать на русском
Автор
45-річна Оля Полякова схудла на сім кілограмів
45-річна Оля Полякова схудла на сім кілограмів. Фото instagram.com/polyakovamusic

45-річна співачка повернулася до ваги, в якій вона була 25 років тому

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно засвітила підтягнуте тіло на пляжі, розповіла, на скільки кілограмів вона схудла. Зірка також показала цифру на вагах.

Новою світлиною 45-річна співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Оля Полякова також розповіла, що схудла на 7 кілограмів.

Зірка поділилася, що таку ж вагу мала, коли їй було 20 років. Співачка також показала стрункі ноги, які стоять на вагах, і засвітила цифру. Табло світилося із цифрою 63,5. "Я такою була в 20 років! Вже мінус 7", — написала у сторіс зірка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Як саме їй вдалося скинути сім кілограмів, співачка не розповіла, однак постійно ділиться в соцмережах своїми успіхами у спорті і навіть проводить тренування з фахівцем для своєї аудиторії. Зірка проводить офлайн тренування і онлайн. Оля Полякова також часто показує в соцмережах відверті світлини і показує своє тіло. Тому можна помітити, що співачка помітно схудла і підтягнула своє тіло.

Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова
Оля Полякова в листопаді 2023. Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова
Оля Полякова в липні 2024. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше "Телеграф" розповідав, що співачка Ріанна помітно схудла і похизувалася стрункими ногами. Знаменитість показала відеоролик у соцмережі.