Загинули діти: Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися зворушливим посланням після різанини у британському Саутпорті (фото)

Читати російською
Автор

Монархи посилають "любов, думки та молитви" постраждалим після нападу 17-річного підлітка

Члени королівської британської родини принц Вільям і Кейт Міддлтон, яка лікується від раку, висловили глибоке горе після інциденту в містечку Саутпорт, графства Мерсісайд. Там у понеділок, 29 липня, сталася різанина, внаслідок чого загинули діти.

Як повідомляє Sky News з посиланням на поліцію, 17-річний підліток напав на людей із ножем. Загинули дві дитини, а ще дев’ятеро людей було поранено — 6 дітей та дорослі. Вони зараз у критичному стані.

Через кілька годин після інциденту на своїй сторінці в Інстаграмі герцоги Уельські висловили "любов, думки та молитви" жертвам жахливого нападу в Саутпорті.

"Як батьки, ми не можемо уявити, що переживають сім’ї, друзі та близькі загиблих і поранених у Саутпорті сьогодні. Ми посилаємо нашу любов, думки та молитви всім, хто причетний до цього жахливого та огидного нападу. Дякуємо також рятувальникам, які, попри найжахливіші сцени, продемонстрували співчуття та професіоналізм, коли ваша громада потребувала вас найбільше", — написали Кейт та Вільям.

За інформацією поліції, напад стався у танцювальній школі під час заходу, присвяченого співачці Тейлор Свіфт. В цей час розслідування тільки починається, і мотиви підозрюваного залишаються незрозумілими. Проте поліція наголосила, що інцидент не пов’язаний із тероризмом. Підозрюваний родом з Кардіффа, Уельсу.

Нагадаємо, що нещодавно у Чернігові сталася різанина прямо на вулиці. Невідомий чоловік нападав на людей з ножем, поранивши одного з них, а потім втік. Пізніше підозрюваного було затримано.