Донька Мозгової раптово здійснила камінг-аут: як відреагували українці (фото)

Читать на русском
Автор
1050
Донька Олени Мозгової Зоя зробила камінг-аут Новина оновлена 30 липня 2024, 12:23
Донька Олени Мозгової Зоя зробила камінг-аут. Фото Колаж "Телеграфу"

Дівчина зробила несподіване зізнання

Донька відомої української продюсерки Олени Мозгової Зоя здивувала гучною заявою. Вона зізналась, що надає перевагу жінкам. Також вона показала свою обраницю.

Зоя зробила публічний камінг-аут у своєму інстаграмі. Вона зізналась, що вже рік перебуває у стосунках зі своєю обраницею. Дівчина зізналась, що відчуває щастя та подякувала своїй коханій за підтримку та допомогу.

"Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. За чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ. Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися та поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Займайтеся коханням, а не війною", — написала Зоя.

Зоя Мозгова зробила камінг-аут

Користувачі мережі по-різному відреагували на таку заяву Мозгової. Знайшлися ті, хто розкритикував вибір дівчини. А ще деяких людей зачепило, що Зоя порадила "займатися коханням, а не війною".

Попри критику, були й ті українці, які підтримали дівчину. Користувачі мережі наголосили на її сміливості та побажали Зої щастя разом з обраницею.

Раніше "Телеграф" писав про акторку "Ми — Міллери" Емма Робертс, яка оголосила про заміжжя. Вона також поширила щасливу світлину з обранцем.