"Як пояснити мамі": Христина Соловій відреагувала на покарання за скандальний концерт у Чорноморську (фото)

Читать на русском
Автор
Христину Соловій судитимуть за лайку Новина оновлена 30 липня 2024, 19:33
Христину Соловій судитимуть за лайку. Фото https://www.instagram.com/soloviyka/

Артистка опублікувала фото біля Чорноморського відділення поліції

На відому українську співачку Христину Соловію склали адмінпротокол через нецензурні висловлювання зі сцени під час фестивалю в Чорноморську (Одеська область). Артистка у жартівливій формі прокоментувала своє покарання.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала селфі навпроти Чорноморського відділення поліції. На неї після виступу склали протокол за статтею 173 КУпАП "дрібне хуліганство".

Христина Соловій показала фотографію і підписала її: "Як пояснити мамі без матюків, за що мене судитиме Іллічівський суд? ". Судячи з усього, вона не падає духом, а реагує на ситуацію з гумором.

Думки українців щодо скандалу навколо артистки розділилися. Одні в коментарях пишуть, що Христина все правильно сказала і щоб не переживала, бо її мама точно зрозуміє. Деякі пишуть, що треба бути культурною під час виступів і не дозволяти собі подібних висловлювань.

скріншот
Коментарі Христини Соловій
скріншот
Коментарі Христини Соловій
скріншот
Коментарі Христини Соловій

Відомо, що Христині Соловій загрожує або штраф, або громадські чи виправні роботи. Поки що рішення не прийнято.

До цього вона вже коментувала скандал, також у жартівливій формі, написавши, що "купить чи прийме в подарунок екземпляр української обсценної лексики".

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Христина Соловій під час виступу на фестивалі в Чорноморську нецензурно висловилася з приводу колишньої назви міста Чорноморськ — Іллічівськ.