Стильно та витончено: Сальма Хайєк захопила модною зачіскою на літо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 31 липня 2024, 10:44

Така зачіска підкреслить вашу жіночність і додасть вишуканості образу

Зачіска — важливий елемент вашого образу, який може додати елегантності повсякденному стилю, так і зробити вас неперевершеною на особливих заходах. Для щоденних укладок вибирайте прості, але стильні варіанти, а якщо вам потрібно справити враження на важливій події, надихніться ідеями від Сальми Хайєк.

На своїй сторінці в Instagram голлівудська красуня продемонструвала ефектний образ, який підкреслила стильна зачіска. Її образ вийшов розкішним.

Сальма Хайєк захопила модною зачіскою

Зірка фільму "Бандитки" обрала для заходу облягаючу червону сукню, яка підкреслила її пишне декольте. Сальма зібрала волосся в об’ємний пучок, уклавши гарно пасма навколо обличчя. Свій look вона підкреслила виразним макіяжем та аксесуарами.

Сальма Хайєк показала модну зачіску /https://www.instagram.com/salmahayek/

Така зачіска — це ідеальний вибір для створення елегантного та романтичного образу. Вона не тільки додає візуальний об’єм та текстуру, але й м’яко обрамляє обличчя, підкреслюючи його риси та створюючи витончений вигляд.

Стильна зачіска від Сальми Хайєк /https://www.instagram.com/salmahayek/

Об’ємний пучок з гарно покладеними пасмами навколо обличчя ідеально підходить для літа, тому що він поєднує стиль і практичність. Така зачіска допомагає зберегти прохолоду в спеку, при цьому додаючи легкості та свіжості до вашого образу.

Сальма Хайєк продемонструвала елегантний образ

"Телеграф" писав раніше, що 57-річна Сальма Хайєк блиснула фігурою в купальнику. Зірка "Бандиток" була без макіяжу, але свій образ доповнила аксесуарами.