Випливла правда про весілля Гаррі і Меган Маркл: хто з королівської сім'ї принизив наречену принца

Читати російською
Автор

За чутками, герцог Уельський відразу незлюбив обраницю брата

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл у 2018 році стало однією з найобговорюваніших подій того року. Однак, як виявилося, за кулісами відбувалися деякі неочікувані події. Одна з них – рішення принца Вільяма заборонити Меган Маркл вдягати тіару, яка належала його матері, принцесі Діані, про яку стало відомо тільки через шість років. Це не перший скандал, пов'язаний із принцом Гаррі та Меган Маркл

Про це заявив інсайдер королівської сім’ї для видання Independent. Стосунки братів принців Вільяма та Гаррі зіпсувалися за довго до весілля.

Згідно з книгою "Кетрін, принцеса Уельська", нинішній спадкоємець престолу закликав свого молодшого брата "охолодити стосунки", щоб Меган Маркл мала час пристосуватися до монаршого способу життя, перш ніж укладати офіційний шлюб. Роберт Джобсон, королівський кореспондент та автор, стверджує, що принц Вільям був стурбований швидкоплинними стосунками Гаррі та Меган.

Принц Вільям наполіг на тому, щоб обраниця його брата не носила на весіллі тіару покійної принцеси Діани. Він навіть звернувся з цим проханням до королеви Єлизавети II. Водночас його дружині Кетрін було дозволено носити деякі з прикрас принцеси Діани. На весіллі на Меган Маркл була фамільна діадема-бандо британської королівської сім'ї, яка належала Марії Текській, бабусі Єлизавети II.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл у 2020 році вирішили повністю відмовитися від королівських обов’язків і вирушили жити до Америки. Пара дала інтерв’ю Опрі Вінфрі, де зробила кілька скандальних заяв, що остаточно зруйнувало родинні стосунки монархів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Принц Гаррі відправив записку онкохворій Кейт Міддлтон. Герцог Сассекський не втрачає надії на примирення із сім’єю