Поєднання грайливості та шарму: наречена Кріштіану Роналду засвітила яскравий манікюр (фото)

Читать на русском
Автор
Джорджіна Родрігес показала барвистий манікюр Новина оновлена 31 липня 2024, 15:23
Джорджіна Родрігес показала барвистий манікюр. Фото Фото Getty Images

Такий колір нігтів універсальний і вважається класикою

Влітку багато хто віддає перевагу яскравим відтінкам у манікюрі, які привертають увагу і додають образу свіжості. Такий дизайн обирають відомі красуні, наприклад, Кендал Дженнер і Джорджіна Родрігес.

На своїй сторінці в Instagram наречена футболіста Кріштіану Роналду засвітила соковитий манікюр, який може повторити кожна. Він поєднує в собі грайливість, елегантність та універсальність.

Модель Джорджіна Родрігес доповнила свій образ червоними нігтиками. Вона вибрала однотонний манікюр, без зайвих деталей та декору. Такий колір користується популярністю влітку, тому що надає нотку сексуальності та елегантності.

Джорджіна Родрігес
Джорджіна Родрігес показала трендовий манікюр

Цей класичний колір завжди виглядає елегантно та привертає увагу, роблячи руки виразними та доглянутими. Підходить як для повсякденних справ, так і для особливих випадків, роблячи акцент на впевненості та стилі своєї власниці. Червоний манікюр підходить для будь-якої форми та довжини, хай то короткі квадратні, середні овальні або довгі загострені нігтики.

Джорджіна Родрігес
Ідея модного манікюру від Джорджини Родрігес

Раніше "Телеграф" розповідав, що Гейлі Бібер похвалилася манікюром із "смачними" візерунками. Така ідея виглядає досить мило та креативно, вона підійде дівчатам, які бажають виділитися та надати оригінальності своєму образу.