"Птахи мовчать": Пугачова згадала війну та пояснила, чому не виступає на сцені (відео)

Читать на русском
Автор
Алла Пугачова зізналася, чому зараз не виступає Новина оновлена 31 липня 2024, 17:05
Алла Пугачова зізналася, чому зараз не виступає. Фото Колаж "Телеграфа"

Пугачова вперше прокоментувала свою паузу у кар’єрі

Російська співачка Алла Пугачова, яка під час фестивалю у Юрмалі розплакалася через українського артиста, пояснила, чому взяла паузу у кар’єрі й зараз не виступає на сцені. Естрадна артистка ухильно згадала про війну в Україні.

Знаменитість відвідала фестиваль своєї подруги Лайми Вайкуле та поспілкувалася з журналістами. У коментарі "Lifestyle baltic" вона відповіла на питання щодо її концертної діяльності.

Алла Пугачова зізналася, чому зараз не дає концертів

Артистка зізналася, що не може співати на сцені під час війни, для неї це бар’єр. "Поки що десь щось стріляє – птахи мовчать. Я ніяк не можу подолати цей бар’єр ", — зазначила знаменитість. Пугачова не стала відкрито говорити про війну в Україні, адже в Ізраїлі, де вона зараз проживає з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми, також тривають військові дії.

Однак, Примадонна не підтримує дії путінського режиму, вона стала на бік України й у своїх соціальних мережах показує, які воєнні злочини скоюють окупанти на нашій території.

Алла Пугачова наголосила, що 15 років уже не співає, але може це робити. За її словами, вона повернеться з концертами тоді, коли у неї виникне бажання та натхнення.

Зазначимо, що на початку повномасштабної війни Алла Пугачова та Максим Галкін виїхали з Росії та стали жити в Ізраїлі. Гумориста визнали іноземним агентом, бо він не побоявся критикувати російську владу і почав підтримувати нашу країну, спрямовуючи частину грошей, зароблених на концертах, українським біженцям.

"Телеграф" писав раніше, що Вєрка Сердючка зі сцени фестивалю в Юрмалі російською заспівала рядки з пісні Алли Пугачової. Також від Андрія Данилка їй передали квіти.