"У мене немає слів": Андрій Данилко розкрив, що думає про зрадницю Повалій (відео)

Читати російською
Автор

Данилко поділився своєю думкою про одну артистку

Відомий український співак Андрій Данилко, який виступає під образом Вєрки Сердючки, поділився, чому продовжує виконувати російські пісні. Він також відверто розповів, що думає про зрадницю Таїсію Повалій. Артистка підтримує путінський режим і поширює російську пропаганду.

За словами Андрія, він добре спілкувався з Повалій до початку великої війни. Артисти підтримували хороші стосунки. Однак Данилка здивувало, що запроданка почала підтримувати знищення українців росіянами та говорити про якесь "визволення". Співак не розуміє, що підштовхнуло її до такої риторики.

"Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. Так склалися обставини. Але давати такі інтерв'ю: "Я зраділа, коли почалася війна". Тая сказала, що її прийшли звільняти. У мене немає слів, коли вбивають людей. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках, але таке сказати", — поділився Данилко.

Андрій Данилко висловився про Таїсію Повалій

Також Андрій пригадав, що поїхав на кладовище, аби навідатись на могилу своєї мами. І він побачив величезну кількість могил українських військових. Це дуже зачепило співака. Тому артист не може збагнути, як Повалій може радіти вторгненню росіян в Україну, якщо вони вбивають наш народ.

Раніше "Телеграф" писав про те, як Андрій Данилко заспівав рядки з пісні Пугачової на фестивалі в Юрмалі. Також він поставив одне питання організаторам.