"Ну і на*уя це": відомий український стендап-комік жорстко пройшовся по спільному фото Пугачової та Данилка

Читать на русском
Автор
Дружба артистів розчарувала Антона Тимошенка Новина оновлена 01 серпня 2024, 14:48
Дружба артистів розчарувала Антона Тимошенка. Фото instagram.com/v_serduchka/anton_tymoshenko

Антон Тимошенко відреагував на дружбу українського артиста з російською співачкою

Відомий український стендап-комік та учасник багатьох благодійних зборів на ЗСУ Антон Тимошенко відреагував на нову світлину, на яких позують радісні Андрій Данилко, що на сцені втілюється у Вєрку Сердючку, та російська співачка і актриса Алла Пугачова.

Артисти, які мають давню дружбу зробили знімок під час музичного фестивалю "Рандеву" Лайми Вайкуле в Юрмалі, який проходив з 26 по 28 липня. Фотографія зявилася на сторінці 50-річного Данилка в Інстаграмі.

"Ну і на*уя це", — написав Антон Тимошенко у коментарях до посту у соцмережі українського артиста. Ймовірно, шоумен мав на увазі, що публічно показувати "дружбу народів" в той час, коли Росія вбиває мирних українців, зовсім недоречно.

алла пугачова андрій данилко

Думку Тимошенка також розділили й інші українці. Люди обурюються тому, що навіть під час війни відомі люди шукають друзів серед "хороших росіян" і транслюють це своїм шанувальникам.

"Якщо навіть підчас війни шукають хороших рускіх і тягнуть їх у наш інфо простір, то що буде після… Знову будуть мюзікли і вся, ця хурня. Життя людей нічого не вчить, навіть ціною тисяч життів", — пишуть у коментарях українці.

Раніше повідомлялося, що Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) заспівав російською мовою на сцені фестивалю Лайми Вайкуле. Виконавиця вирішила заспівати кілька рядків пісні Алли Пугачової "Журавлик".